Kategoriler
Haberler

‘Orhan Baba’ için 32 dev sahnede

Türk müziğinin ünlü ismi Orhan Gencebay‘ın, 32 sanatçının desteğiyle çıkardığı “Orhan Gencebay’la Bir Ömür” albümü, bugün İstanbul Kongre Merkezi’nde tanıtılacak

O hepimizin Orhan Baba‘sı… Neredeyse bir ömürdür bizimle. Her birimizin dilinde ondan bir şarkı var. Bazen “Batsın Bu Dünya” temennisine canı gönülden katıldık, bazen “Vazgeç Gönlüm” diye mırıldandık. 60’ıncı sanat yılı da bu “baba”lık unvanına uygun bir şekilde kutlanıyor. 32 müzisyenin destek verdiği “Orhan Gencebay ile Bir Ömür” albümü, bu kutlamanın şahikası oldu. Şimdi o 32 isim 60’ıncı yıl özeline dev konser için bir araya geliyor. Ajda Pekkan’dan Tarkan’a, Sezen Aksu’dan Nilüfer’e pek çok şarkıcının Gencebay şarkılarını seslendirdiği “Orhan Gencebay ile Bir Ömür” albümünün tanıtımı bugün İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak. Albümde yer alan 32 isim, gecede sahneye çıkarak albümde yorumladıkları şarkılarını sahnede de söyleyecek.

HER İSME AYRI KULİS
Gece için özel sahne tasarımı yapılırken son teknoloji ses ve ışık sistemleri ile davetlilere muhteşem bir görsel şölen sunulacak. Gecede sahneye çıkacak 32 dev isim için 32 ayrı kulis hazırlanırken, 50 özel host ve hostes kulis ekibi olarak görevlendirildi. Albümde her biri kendi alanında star olan sanatçıların isimleri de, bir alınganlık yaşanmaması için alfabetik sırayla yazıldı. Konser için bin 500 kişilik salon yetmediğinden 4 bin kişilik salona geçildi ve LCV rekoru kırıldı. Başbakan Erdoğan’ın da katılması beklenen konserde LCV yapanlar arasında pek çok sanatçının yanı sıra, milletvekilleri, bürokratlar ve diplomatlar da bulunuyor. Geceye Ortadoğu ve Avrupa’nın en önemli müzik adamlarının yanı sıra Gencebay’ın Yeşilçam’da birlikte rol aldığı oyuncular da davet edildi.

ROL ARKADAŞLARI DAVETLİ
İş,sosyete ve magazin dünyasının en özel isimlerinin kırmızı halıda karşılanacağı özel gece için birçok sürpriz hazırlandı. “Orhan Baba’nın onur ve gurur gecesine davetlisiniz” mesajı ile gönderilen davetiyelerde metalize altın yaldız baskısı kullanıldı. 32 dev ismin, illüstrasyon tekniğiyle çizilmiş fotoğraflarıyla birlikte Orhan Gencebay portresi ve kral simgesine de davetiyelerde yer verildi. Geceye Ortadoğu ve Avrupa’nın en önemli müzik adamlarının yanısıra, Orhan Gencebay’ın filmlerinde birlikte rol aldığı Yeşilçam oyuncularının da özel davetli olduğu öğrenildi.

KİM HANGİ ŞARKIYI SÖYLEYECEK?

Ajda Pekkan – Severek Ayrılalım

Athena – Bir Araya Gelemeyiz

Berkay – Dünya Dönüyor

Candan Erçetin – Beni Böyle Sev

Demet Akalın – Farkında mısın

Deniz Seki – Benim Dünyam

Duman – Gönül

Ebru Gündeş – Dil Yarası

Emel Sayın – Hayat Devam Ediyor

Emre Aydın – Bir Teselli Ver

Hande Yener – Kaderimin Oyunu

İzel – Kabahat Seni Sevende

Kutsi – Ben O Zaman Ölürüm

Manga – Ya Evde Yoksan

Mustafa Ceceli – Yarabbim

Mustafa Sandal – Kır Gönlünün Zincirini

Nilüfer – Dertler Benim Olsun

Nükhet Duru – Gitti de Gitti

Özcan Deniz – Vazgeç Gönlüm

Rafet El Roman – Beni Biraz Anlasaydın

Seksendört – Dokunma

Serdar Ortaç – Hor Görme Garibi

Sezen Aksu – Akşam Güneşi

Sibel Can – Bilmesin O Felek

Şevval Sam – Kahrolayım

Tarkan – Hatasız Kul Olmaz

Volkan Konak – Gurbet

Yaşar – Yorgun Gözler

Yıldız Tilbe – Aşkımı Sakla

Yıldız Usmanova – Neyi Değiştirdik ki

Zara – Dilenci

Zerrin Özer – Sev Dedi Gözlerim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.