Kategoriler
Haberler

Orhan Baba’dan Süperstar’a af!

Orhan Gencebay-Ajda Pekkan

Orhan Gencebay kendisini kıran Ajda Pekkan’ı affettiğini açıkladı.

Ajda Pekkan ile Orhan Gencebay arasında yaklaşık 3 aydır süren küskünlük bayramda sona erdi.

Ajda Pekkan geçen Haziran ayında Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda konserini izlemeye gelen Orhan Gencebay’a sahneden düet teklif edip, “Sizinle bir ‘Kaderimin Oyunu’ attırmak isterdim ama parmağınızı incitmişsiniz, söyleyemiyoruz. Geçmiş olsun” diyerek göndermede bulunmuştu.

Süperstar’ın bu emrivaki tavrına sert tepki gösteren Gencebay bu olaydan dolayı Ajda Pekkan’a çok bozulduğunu açıklamıştı. O olaydan sonra Ajda Pekkan Orhan Gencebay’a yemek teklifinde bulunurken, ünlü sanatçı bu teklifi de aynı sertlikle geri çevirmişti.

Sanatçı dostunun kalbini kırdığını anlayan Pekkan, Gencebay’ın gönlünü almak için Ramazan Bayramı’nda telefonla aradı. Ajda Pekkan’ın bayramda arayıp kutlamasıyla küskünlüğü noktalayan Gencebay bu konuda şunları söyledi: “Bayramda küslük dargınlık olmaz. Böyle günlerde herkes birbirini arayıp, hatırını sormalıdır. Ajda Hanım da aradı ve iki eski dost olarak konuştuk. Zaten aramızda önemli bir kırgınlık yoktu. Telefonda, kahve içmeye geleceğini söyledi. ‘Buyurun gelin’ dedim. Her zaman evimizin kapısı kendisine açıktır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.